2008. december 23., kedd

Boldog karácsonyt!

Ezzel a kis muzsikával szeretnék mindenkinek boldog karácsonyt kívánni!
Nathan Fake zenéit szeretem régóta (például...), ez a Silent Night remix pedig egész kellemes lett

2008. december 20., szombat

Petter Solberg kínos percei...

Solberg kínos perceiRallys világsztárként, elismert pilótaként esetenként illik vagánykodni, megmutatni ki az úr a háznál. A ciki az, ha ez nem jön össze...
Jelen esetben főhősünk megcsinálta a kis produkcióit a Subaru Impreza WRC-vel, majd úgy döntött megünnepelteti magát a közönséggel, feláll az autója tetejére, mindezt persze menetközben, mert az úgy vagány...
És hogy mi a ciki? Hát az, hogy amikor vissza akar szállni a kocsiba, nem jön össze a dolog, leesik, a kocsi meg sofőr nélkül megy tovább, a sofőr meg rohanhat a verdáha után. Ciki. :D


Kattints ide, hogy megnézd a videót!

2008. december 14., vasárnap

Csengőhang ingyen? Igen!

Audiko.net Ma találtam rá egy olyan weboldara, ahonnan több ezer csengőhang tölthető le teljesen ingyen! Nem warez, nincs trükk a modell egyszerű és nem is nagy szám, de annál hasznosabb.

A lényeg, hogy az oldalra bárki feltöltheti a kedvenc zenéjét és abból kijelölheti azt a részt, amit csengőhangnak szeretne, utána ez letölthető és tedd rá a telefonodra, úgy, ahogy akarod.

Persze erre mondhatjuk, hogy ha csengőhangot akartam, eddig is így csináltam, kivágtam és a mobilomra másoltam. A poén itt az, hogy minden eddigi feltöltött és megcsinált csengőhang az oldalon van, több verzióban, kereshetőek, szóvak igen jó kis gyűjtemény.

És azért arról se feledkezzünk meg, hogy igensok olyan júzer van, akinek problémát okozna otthon megoldani, hogy a kedvenc zenéjéből csengőhang legyen, na ők itt csak keresnek letöltenek, örülnek.

Tehát az oldal: www.audiko.net

2008. december 8., hétfő

Chill, deep, nyugi...

Az utóbbi időben egyre többet hallgatok chilles, deeepes zenéket, pedig ez korábban nem volt jellemző. Lehet, hogy azért mert lényegeset többet bulizok, éjszakázok, mint régebben és kell buli után a nyugis zene.
Másrészt pedig az agyonjátszott slágerek mellett nagyon jó rátalálni egy-egy patent kis zenére, amit nem hallasz a rádióban, clubokban, maximum egy-két igényesebb nyári vízparti kávézóban.

Na de a lényeg, itt egy pár, az éppen aktuális kedvencek közül:


Xstasia - Sweetness (Katcha remix)


Dark Globe - Break My World